MARITIEM RECHT

MARITIEM RECHT

COMMERCIEEL RECHT

COMMERCIEEL RECHT

HAVENRECHT

HAVENRECHT

PLEZIERVAART

PLEZIERVAART

SCHEEPSBESLAG

SCHEEPSBESLAG

RECUPERATIE VAN ACTIVA

RECUPERATIE VAN ACTIVA

DOUANE & ACCIJNZEN

DOUANE & ACCIJNZEN

TRANSPORTRECHT

TRANSPORTRECHT

LOGISTIEK

LOGISTIEK

TIJDELIJKE COVID-19 MAATREGELEN

 

Vanwege de snelle verspreiding van de COVID-19 pandemie zijn in België sinds 18 maart 2020 om 12.00 uur 's middags verregaande veiligheidsmaatregelen van kracht.  

Wij zetten sinds enkele jaren volop in op digitale dienstverlening, waarbij wij reeds gebruik maken van telewerk. Ter bescherming van de gezondheid van onze klanten en medewerkers heeft KEGELS & Co volgende bijkomende maatregelen genomen:

  • Het hele KEGELS & Co team werkt op afstand om de opvolging van uw dossiers te verzekeren, die trouwens reeds allemaal digitaal verwerkt worden.  

  • We zijn nog steeds bereikbaar via dezelfde gegevens, per telefoon en per e-mail

  • Eén advocaat en één personeelslid blijven tijdens de openingsuren altijd aanwezig op het kantoor in Antwerpen zodat dringende meldingen, dagvaardingen en betekeningen onmiddellijk kunnen worden afgehandeld. Daarbij wordt een strikt beleid van "social distancing" toegepast en gerespecteerd.

  • We bieden tevens een videoconferentiesysteem aan voor vergaderingen en het delen van documenten. 

  • Onze advocaten blijven in staat om elke hoorzitting bij te wonen die doorgaat, in overeenstemming met de geldende richtlijnen en procedures.

 

Deze maatregelen kunnen snel worden aangepast aan nieuwe ontwikkelingen. Voor de meest recente versie vragen wij u deze website te raadplegen.

OVER KEGELS & CO

Kegels & Co is een Belgisch advocatenkantoor vlakbij de Antwerpse haven met een decennialange ervaring in handelszaken en specifiek in de nichesector van het zee- en transportrecht.

 

De praktijkgebieden van het kantoor beslaan o.a. maritiem recht, transportrecht, (internationaal) handelsrecht, douanerecht en bank- en verzekeringsrecht.

 

Onze advocaten spreken Nederlands, Frans, Engels en Duits.

 

Zij houden voordrachten op nationale en internationale conferenties en geven lezingen aan verschillende universiteiten in België en in het buitenland over onderwerpen die verband houden met hun specialisatie.

 

Onze advocaten zijn lid van verschillende internationale organisaties waaronder o.a. de International Bar Association (IBA), het Comité Maritime International (CMI) en de Internationale Vereniging van het Rijnschepenregister (IVR). Jongere leden van het kantoor zijn lid van het International Association of Young Lawyers (AIJA) en de Young CMI.

 

Verscheidene leden publiceren regelmatig over de door het kantoor behandelde juridische materies.

RECENTE NIEUWSBERICHTEN (ENGELS)


Het kantoor hecht veel belang aan het schrijven van artikels die haar rechtsgebieden aanbelangen.

 

Via onderstaande link vindt u een overzicht en links naar gepubliceerde artikels/nieuwsbrieven.

ADRES

Mechelsesteenweg 196

2018 Antwerpen

Wegens toenemend verkeer bestaat de mogelijkheid om een afspraak te maken op onze kantoren Antwerpen-Oost, Antwerpen- Noord en Antwerpen-Zuid

 

E-MAIL

info@kegels-co.be

 

TELEFOONNUMMER

+ 32 03 257 17 71

 

SPOEDNUMMER

Na de kantooruren en/of in geval van nood kan u ons bereiken op volgend telefoonnummer

 

+ 32 3 259 20 69


Indien Uw oproep niet onmiddellijk beantwoord wordt, gelieve Uw naam en telefoonnummer op te geven en wij contacteren U zo spoedig mogelijk.

 

 

 

  • White LinkedIn Icon

Bericht ontvangen!

PRAKTIJKGEBIEDEN