©2020 by Kegels & Co | Mechelsesteenweg 196 | -2018 Antwerpen - T: +32 (0)3 257 17 71 | F: +32 (0)3 259 20 79 | E: info@kegels-co.be | Disclaimer

OVER KEGELS & CO

Kegels & Co is een Belgisch advocatenkantoor vlakbij de Antwerpse haven met een decennialange ervaring in handelszaken en specifiek in de nichesector van het zee- en transportrecht.

 

De praktijkgebieden van het kantoor beslaan o.a. maritiem recht, transportrecht, (internationaal) handelsrecht, douanerecht en bank- en verzekeringsrecht.

 

Onze advocaten spreken Nederlands, Frans, Engels en Duits.

 

Zij houden voordrachten op nationale en internationale conferenties en geven lezingen aan verschillende universiteiten in België en in het buitenland over onderwerpen die verband houden met hun specialisatie.

 

Onze advocaten zijn lid van verschillende internationale organisaties waaronder o.a. de International Bar Association (IBA), het Comité Maritime International (CMI) en de Internationale Vereniging van het Rijnschepenregister (IVR). Jongere leden van het kantoor zijn lid van het International Association of Young Lawyers (AIJA) en de Young CMI.

 

Verscheidene leden publiceren regelmatig over de door het kantoor behandelde juridische materies.

RECENTE NIEUWSBERICHTEN (ENGELS)

Partner André Kegels speaks on IBA Hamburg conference about the legal framework for autonomous sailing on Belgian interior waterways

November 20, 2019

Brussels fiscal courts no longer exclusively competent to handle Belgian (non-criminal) customs cases?

October 17, 2019

1/15
Please reload


Het kantoor hecht veel belang aan het schrijven van artikels die haar rechtsgebieden aanbelangen.

 

Via onderstaande link vindt u een overzicht en links naar gepubliceerde artikels/nieuwsbrieven.

ADRES

Mechelsesteenweg 196

2018 Antwerpen

Wegens toenemend verkeer bestaat de mogelijkheid om een afspraak te maken op onze kantoren Antwerpen-Oost, Antwerpen- Noord en Antwerpen-Zuid

 

E-MAIL

info@kegels-co.be

 

TELEFOONNUMMER

+ 32 03 257 17 71

 

SPOEDNUMMER

Na de kantooruren en/of in geval van nood kan u ons bereiken op volgend telefoonnummer

 

+ 32 3 259 20 69


Indien Uw oproep niet onmiddellijk beantwoord wordt, gelieve Uw naam en telefoonnummer op te geven en wij contacteren U zo spoedig mogelijk.

 

 

 

  • White LinkedIn Icon

PRAKTIJKGEBIEDEN

Kegels-co_logo-transparant_witteletters.